Signat el conveni per establir a Vidreres el primer camp de criquet de Catalunya

stop

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha assistit avui, a l'Ajuntament de Vidreres (la Selva), a la signatura del conveni entre el consistori de Vidreres i la Federació Catalana de Criquet per ubicar en aquest municipi el primer camp oficial d'aquest esport a Catalunya. D'aquesta manera, la Secretaria General de l'Esport dóna suport a la promoció i projecció del criquet al país, un esport de futur

Vidreres té el primer camp de criquet de Catalunya

23 de febrero de 2015 (10:18 CET)

L'alcalde de la població, Jordi Camps, i el president de la Federació, Khalid Shabaz Chuhan, han formalitzat un acord que permetrà adequar els terrenys de l'antic camp de futbol del municipi per acollir els partits de la Lliga Catalana d'aquest esport, que ara es juguen en diversos espais i camps provisionals. L'Ajuntament cedirà gratuïtament el terreny per un període de 10 anys renovable i permetrà l'ús dels vestidors contigus, mentre que la Federació es farà càrrec de l'adequació del camp perquè s'hi pugui jugar a criquet.

El camp gaudeix d'una bona situació, a mig camí de l'àrea metropolitana de Barcelona i les comarques de Girona, on hi ha la majoria de clubs de criquet de Catalunya, i ben comunicat, amb vistes a poder acollir competicions oficials i rebre l'homologació de la Federació Internacional. Per l'Ajuntament, la nova instal·lació permetrà augmentar l'afició a aquest esport i atraure visitants al municipi. Per la seva banda, la Federació Catalana de Criquet dóna molta importància a disposar de camp propi, tant pel que fa a diversos projectes del criquet internacional com pel que fa a la consolidació de la selecció catalana, que ja té una base de més de 44 clubs arreu del país.

En l'acte de signatura, també hi han estat presents la regidora d'Esports de Vidreres, Margarita Solé, el vicepresident de la Federació Catalana de Criquet, Robert Masih; el director de la Fundació Nous Catalans, Àngel Colom, i el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols. 

Al suscribirte confirmas nuestra política de privacidad