La Secretaria General de l'Esport lliura els II Premis Esportius de les Terres de l'Ebre 2015

Esportistes i entitats

22 de abril de 2015 (16:34 CET)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, va presidir l'acte de lliurament dels II Premis Esportius de les Terres de l'Ebre 2015, que van recaure en 92 esportistes d'elit, 5 entitats i 3 forjadors de la demarcació. L'acte, celebrat a una Plaça dels Dolors de Tortosa plena a vessar, va comptar amb la presència dels premiats de diferents disciplines, representants de les entitats esportives ebrenques, Federacions i diversos representants polítics del territori.

També hi van participar el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el vicepresident de la Diputació, Pere Panisello; la representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny, i la diputada del Parlament Meritxell Roigé.

Aquests guardons, en la seva segona edició, han premiat, d'una banda, la trajectòria de forjadors, és a dir, aquelles persones que s'hagin distingit per una aportació llarga i continuada al món de l'esport en aquest territori. Aquest any s'han entregat ex aequo, tres premis: a Fidel Font, per tota una vida dedicada a l'esgrima; Enrique Pedret, per l'esforç de promoció en el rem, i Jordi Angelats, per la seva llarga dedicació al bàsquet.

D'altra banda, també han rebut el reconeixement aquells esportistes majors d'edat de les Terres de l'Ebre que han aconseguit el primer lloc en campionats de Catalunya o que han fet podi en campionats d'Espanya, Europa o Mundials, o bé que han estat campions absoluts de la seva especialitat l'any 2014.

A més, enguany s'han homenatjat també els clubs que l'any 2014 han celebrat el 25è, 50è i 75è aniversari de la seva creació. Aquestes cinc entitats premiades han estat la Societat de Caçadors l'Illa de Buda, de Sant Jaume d'Enveja, que va complir 75 anys; la Societat de Caçadors Vilalbense, de Vilalba dels Arcs (50 anys), així com el Centre d'Esports Tortosa, el Club Petanca Tivissa i el Club d'Escacs Masdenverge (25 anys).

Al suscribirte confirmas nuestra política de privacidad