La Secretaria General de l'Esport i la Universitat de Barcelona signen un conveni de col·laboració per afavorir la formació pràctica d'especialistes en medicina de l'esport

El secretari general de l?Esport, Ivan Tibau, i el rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez

23 de febrero de 2015 (10:27 CET)

El secretari general de l'Esport, en qualitat de president del Consell Català de l'Esport, Ivan Tibau, i el rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, han signat aquest migdia un conveni de cooperació educativa entre les dues institucions per a la realització de pràctiques per a la formació d'especialistes en Medicina de l'Educació Física i de l'Esport.

Mitjançant aquest acord, l'alumnat resident de l'Escola Professional de Medicina de l'Educació Física i de l'Esport de la UB (EPMEFE), adscrita a la Facultat de Medicina, es beneficiarà de pràctiques externes curriculars i extracurriculars en algun dels centres de medicina de l'esport acreditats pel Consell Català de l'Esport. L'acte ha tingut lloc a sala de juntes del Rectorat, a l'Edifici Històric de la UB, amb la presència també de Josep Antoni Gutiérrez, cap de la Unitat de Medicina de l'Esport del Consell Català de l'Esport.

L'especialitat de Medicina de l'Educació Física i de l'Esport és la branca de la medicina que s'ocupa de l'estudi de l'activitat física i les seves repercussions en l'organisme. La UB ofereix aquesta especialitat des del 1987 mitjançant l'EPMEFE.

Al suscribirte confirmas nuestra política de privacidad