La Secretaria General de l'Esport contribuirà a promoure el Campus Motor Anoia

El secretario del deporte, Ivam Tibau, visita el Campus Motor Anoia

27 de noviembre de 2014 (10:01 CET)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha fet avui una visita institucional al Campus Motor Anoia, situat a Castellolí (Anoia), en la qual ha conegut l'activitat d'aquest centre d'innovació, formació i recerca especialitzada en el món del motor i la sostenibilitat. L'han acompanyat Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l'Anoia, i Josep Centellas, conseller delegat del Campus Motor Anoia.

El Campus Motor Anoia, impulsat pel Consell Comarcal de l'Anoia i situat al costat del circuit de velocitat ParcMotor Castellolí, és un centre tecnològic de titularitat pública amb suport privat que es posa al servei de les empreses del sector automobilístic, aeronàutic i d'energies renovables perquè hi puguin fer projectes de recerca, investigació i desenvolupament, o bé organitzar-hi tot tipus d'esdeveniments.

Ivan Tibau ha fet un recorregut per les instal·lacions i serveis de l'edifici, al costat dels responsables polítics i tècnics del Campus, el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, i el subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l'Esport, Oriol Marcé. També hi eren Jordi Calpe, vicepresident del Consell Comarcal, i Imma Soteras, directora tècnica del Campus.

Donades les oportunitats d'aquest centre per a la investigació del sector del motor i l'esport a Catalunya, el secretari general de l'Esport ha acordat amb els seus responsables la signatura d'un conveni per tal que la Generalitat de Catalunya contribueixi a la seva promoció i hi realitzi diverses activitats institucionals. L'equip del Campus Motor Anoia ha valorat molt positivament la reunió, que els permetrà obrir la seva activitat també al món de l'esport, ja que fins ara s'ha centrat en el sector empresarial especialitzat en el motor.

Des que va obrir les portes ara fa deu mesos, el Campus ja ha acollit una vintena de clients, com ara Seat, MGS, Tradeve, Iveco, Tecno Casa, la Federació Catalana de l'Esport del Motor o Baxi Roca, que hi han realitzat diverses activitats i sessions de treball o formatives. Justament aquesta darrera setmana ha acollit l'empresa polaca Solaris, que ha fet servir les instal·lacions del Campus Motor Anoia per presentar a la premsa europea el nou model d'autobús Solaris Urbino.

Al suscribirte confirmas nuestra política de privacidad