L'auge del ‘team building'

El Canal Olímpic

25 de octubre de 2012 (10:15 CET)

El ‘team building' (construcció d'equips) és una divertida proposta en creixement que té com a principal objectiu reforçar els llaços que existeixen entre els companys de feina. Amb més de 12 anys d'experiència, al Canal Olímpic de Catalunya som especialistes en organitzar sessions lúdiques esportives que combinen una sèrie de proves i jocs adequats a les característiques i preferències de cada grup.

El ‘team building' és el complement ideal per a convencions, cursos de capacitació o reunions de feina. El programa pot anar des d'una sessió relaxada i divertida, que serveixi de desconnexió després d'una dura reunió de treball, fins a una prova que requereixi organització i esforç amb l'objectiu de motivar l'equip per a l'assoliment de millors resultats.

L'esforç físic està compensat amb proves d'habilitat, de forma que la jornada permeti participar a tots i mantenir un bon nivell fins al final de la sessió. Amb això es busca fomentar d'una manera natural l'esperit d'equip i promoure les relacions personals.

El nombre de participants pot arribar fins a 600 persones. Es formen equips formats per entre 6 i 15 persones que participen de forma simultània i continuada en les diferents activitats jugant i competint amb la resta d'equips.

Al suscribirte confirmas nuestra política de privacidad